Ramona

Den här hästen hon är grym ♥

but baby, I tell ya my heart is freaking out when I held ya.

Tjaa, Hemma idag p.g.a olika grejer. men ganska chill att slippa gå till äckel skolan. Försöker komma på en film som jag kan ladda hem och titta på. alla jag har laddat hem redan har jag redan sett säkert 10 gånger. och idag hoppas jag att Emma kan färga håret på mig, annars blir jag sur, hähä. Sjukt trött på det här äckel håret. aja, vi hörs!



You don't listen to her, you don't care how it hurts.

Heej. Dagen har vart skit men mkt skratt också. det dåliga var väll att jag hade ont i huvudet hela dagen och var så trött så jag somna på lektionerna... fick reda på matte provet idag också, jag vart godkänd, yeah!:D när jag kom hem så tittade jag på film, satt och grät lite till den sen badade jag. det var fett skönt med ett varmt bad jaao. får väll hoppas att min huvevärk släpper snart, jävligt trött på att gå och ha ont i huvet.
image description


Frågestund

Ställ era frågor, jag svarar på allt.

Käääärlek på dagen ♥

Chill i skolan, va bara nära på att få damp på en psyklärare.. Annars ganska chill på elevensval flytta alva och jag runt rätt mkt men sluta med att vi satt med Isac och åt upp hans godis.. Sen drog vi hem, jag gick av hemma och mös med mina killar, fotade lite, och red Miller på ett gärde i 10-20min, sen tog jag med lite saker innan ja åkte hem.

underbar dag!

Har varit iväg hos min älskade fru, har haft sjukt kul med henne och Anna, vi red hennes arabvalack, Gamzky och fotade lite. Ska dit i helgen också.
Orkar inte blogga just nu.. Ska hem imorn och hälsa på mina killar. Kameran åker med så bilder kommeer! ♥

Du och jag under täcket baby

Hejsan! Håller på och städar rummet, går inge vidare bra. men i allafall. usch, hittade 1 veckas gammalt glas mjölk under sängen, fyfan va vidrigt! HAHA! senare i dag kanske jag ska ta en ridtur, fast bara om jag orkar vilket jag inte tror jag kommer göra, höhö. SÅ ska vi åka till min kusin som fyller 27 år tror jag. ;$ lite pinsamt att jag inte kommer ihåg hur mkt min kusin fyller... men vi hörs väll kanske senare!

I can be your hero baby, I can kiss away the pain.

image descriptionimage descriptionimage description 
image description  
image description


My heart is full and my door's always open, You can come anytime you want.


utdraget ur min privata blogg

jag försöker dölja mina känslor, men det går knappt längre.
jag har hållt mig borta från tårar nu, minst en månad.
men snart exploderar det igen.
jag lovar, snart.
nu.


det finns vissa människor som förstår mig, det är dom som får mig att hålla mig levande, och inte bara hoppa.
men vissa dagar vill jag bara försvinna, föralltid.



Haft en bra dag idag, började att vakna hos mormor sen kom mamma och Casper, då så va jag lite med dom sen åt vi och jag åkte hem till Ida och böt om. Sen kom Linda och hämtade mig, och vi åkte upp till stallet och red ut på Ariel och Ramona. Det var kul. Sen åt vi muffins, och smörjde utrustningen, o fota  ilte innan vi åkte hem. Då åt jag mat och sen bakade jag muffins. Sen åt vi dom och snart ska vi åka in till san och köpa pizza. :)
Bilder kommer nån annan dag ;p

I love you like I love song baby.

Gött, kom nyss in från att ha badat tunna men Emmaa. Fett chill asså. sitter just nu i min säng med en annsiktsmask och min sköna Onepiece på mig, Chill. Senare blir det att titta film med Emma. Men Emma orkade inte färga mit hår idag så det får bli i morgon ist, om det inte blir i morgon så blir det en annan dag. Haha ganska logiskt. men vi hörs senare!
image description 


What's the point to doing anything, if you never know this I'm gonna sit and wait for you.

image description


Last friday night.

Hejhej. kunde inte blogga igår eftersom att jag var i Åsbro och hade ingen dator, och min mobil dog, så har vart lite handikapad ett ta. Men i allafall, jag tog bussen till Åsbro direkt efter skolan. Så gick jag hem till mormor en stund. Ungefär vid kl 18.00 så smsade Casper mig och så gick vi och mötte varandra. Jakob var också med då. Så gick vi och mötte Wille, sen Hannah. Senare så kom Tim också. Vi gick hem till Casper och chillade mest. hihu! Sen ringde min damp mamma och damp pappa. så gick jag hem till mormor... va jätte sur resten av dagen, och hela den här dagen och kommer vara det ett ta framöver. senare i kväll så ska min syster färga håret på mig. typ samma färg som jag har nu, men lite rödare, och utan den fula utväxten. (: 
 


haha små och söta

Alva och jag December 2009 typ.. ;)

prao, m.m

I onsdags efter skolan åkte jag direkt till stallet, när jag kom dit böt jag om sen kom Regina upp så vi fixa lite grejer innan vi tog in hästarna för att rida. San red vi ut en sväng i mörkret, jag på Ramona barbacka och hon på Athena. När vi kom tillbaka, smörjde vi tränsen efter oss, sen gick vi in och åt mat, sen vid 19 gick vi ut igen och tog in hästarna. Sen in och chilla vid tv och pratade lite. La oss halv tio ungefär, smsa en stund för jag hittade täckning. Vaknade vi sju nästa morgon så smsa lite då eftersom vi hade stallt klockan på halv åtta.
Började med att gå ut till stallet då och jag red ut på Ramona barbacka, jobbade henne mkt i skritt, skänkelvikningar, öppnor, slutor, öka och minska skritten men ändå vara stadig i formen, även halter och ryggningar. Tog ca 45min, direkt när jag kom tillbaka örjade vi göra i ordning Ariel och Athena sen red vi ut en sväng på dom, jag red Ariel. Sen gick vi in och åt frukost sen la oss framför tv. Vid halv tolv åkte vi till Sickelsta ridskola. Jag började med att mocka 6 boxar och Regina packade hösäckar, sen mockade Regina den sjunde boxen, efter det gick vi ner till ridhuset och kratta kanterna för att jämna ut underlaget.  Tog in alla hästarna + några privathästar, tog lunch efter det gick vi ner till ridhuset och kollade om Åsa och Ewa hoppade någontin men dom var precis klara med sista hästen. Så vi gick till bilen och åkte och köpte fika. Sen tillbaka till ridskolan för tt börja borsta hästar. Sen kom alla elever som skulle rida första lektionen, jag fick rida i första lektionen också, det var kul. Red på en söt svart ponny som hette Phil. Andra lektionen värmde jag mig första halvan,  sen gick jag ut till Regina och hjälpte henne lite, va en utav eleverna som flög in i sarjen, när hästen skenade med henne, så jag skyndade mig ta hästen efteråt medans regina tog eleven. Hon klarade sig rätt bra, hon hoppade upp och skrittade och travade lite efteråt. Sen sista lektionen var det bara tre elever så då hjälpte jag till, sen efter den när alla hade åkt så gav vi hästarna mat och sen åkte vi hem, stanna på donken och åt lite.
Sen på kvällen när jag var hemma var jag nerkyld så tänkte ta ett varmt bad, men jag vart alldeles yr och illamånde så jag skynade mig upp, sen när jag skulle gå upp för trappen blev allt svart så ramlade omkull.. Sen mådde jag illa, och var skityr. Men somna efter ett tag, men kändes likadant när jag vaknade..


Ariel och jag för ett tag sedan.

she will be loved.

Hejhej. prao dagen har vart chill som satan! nördat en låt hela dagen som jag tycker är jätte bra, men nu kan jag den snart utan till hehe. sitter och pluggar Engelska, buhu! är inte alls taggad till skola i morgon, men det är ju lite guld att vi slutar fett tidigt i morron. yeah! ska i allafall plugga vidare nu så jag kommer någonstans höh, hejdåå.


have you ever been so sad you can hardly stand? I have.

image description 
have you ever tried to hide your pain, even though you're really not okay? I have.
-
Ska snart dra till Hallsberg och sen vidare till marieberg och proa, gut! börjar kl 12.00 men ska vara i Hallsberg kl 11.00 så en liten sov morgon. :) ganska nice. ska snart ner till köket och göra lite tea.
måste bara till lägga att jag började om på 0 i går kväll. allt kom tillbaka till mig på ett sätt som fick mig att må dåligt...


Some people just need a high-five, In the face, with a chair.

Tjenaa, dagen har vart ganska bra. började dagen med att gå upp och klä på mig fixa mig osv, första lektionen var idrott, och vi åkte skridskor... fyyyfan va ful jag kände mig, så kunde jag inte åka heller, det gjorde ju saken mkt bättre. ;) och före man fick sätta på sig dom äckliga skridskorna så var man tvungen att gå 3758980 m, och när man tog av sig dom äckliga skridskorna så var man tvungen att gå ytterligare 3478393 till, skit jobbigt ju!-.-  så ska vi fortsätta så varje onsdag ända fram till lovet, jippi. menmen, visst finns det bra saker också, som att man satt och flummade bort lektionerna med underbara människor, och var helt jävla dum i huvet, goda tider. :') fan va irriterad jag är just nu. ska nog gå och lägga mig och sova på saken. så blir det ingen skola i morron, ska proa, yes!! wiihu, just nu känner jag mig som ett adhd barn. skriver och skriver fett mkt om ingenting känns det som, höh. Hejdå i allafall!


Om det är fel att älska dig så vill jag inte vara rätt.

image description


10 sanningar om mig själv.

1.  jag mådde så dåligt så jag försökte ta livet av mig för inte så längesen. kände mig bara helt värdelös.
2. jag skulle vilja ha en bög som bästavän. :$
3. jag älskar att sjunga, önskar att jag var duktigare på det!
4. jag är rädd för döden.
5. jag tycker att mitt hår är fint, men just nu har jag väldigt ful utväxt!
6. Ingen musik= livet är slut.
7. det går så jävligt dåligt för mig i skolan.
8. jag är inte alls nöjd med mig själv, inte någonstans, okej bara håret. (a)
9. längtar till sommaren grymt mycket!
10. nu kan man säga att jag ställt till det för mig själv!


dålig bloggning jaooo

Dålig bloggning imorn och på torsdag, direkt efter skolan imorn drar jag till Regina, dvs, ingen täckning eller inget internet.. Sover ju där då också.
På torsdag är de prao, då ska jag vara med Regina på Sickelsta ridskola. Vet inte när jag kommer hem..

dålig bloggning jaooo

Dålig bloggning imorn och på torsdag, direkt efter skolan imorn drar jag till Regina, dvs, ingen täckning eller inget internet.. Sover ju där då också.
På torsdag är de prao, då ska jag vara med Regina på Sickelsta ridskola. Vet inte när jag kommer hem..

my day

Efter skolan drog jag och Alva till stallet, böt om och åt först, sen tog vi in Ramona och Athena och gjorde i ordning dom sen red vi ut, Athena va pigg och framåt som vanligt likaså Ramona. Efter vi ridit ut mockade vi Athena och Ramonas boxar och fixade allt till dom innan vi släppte in dom och sen mockade dom andra två boxarna fixade allt och tog in dom andra hästarna. Sen packade vi hösäckar och smörjde utrustning innan vi packade ihop och åkte hem. På vägen hem stanna jag hemma och hämta lite grejer, sen åkte jag vidare till mitt nuvarande hem, åt mat packade ihop saker till imorgon sen kom mormor och hämtade mig. Sen har jag mest chillaaaa, hihu.


allra bästaste du

Älskade bästavän, vet inte varför jag skriver det här? Men jag saknar dig så sjukt mycket. Även fast vi ses varje dag.

Asså du va den första jag sa någonting till förut? Men senaste tiden har vi knappt snackat, iaf inte jämnfört med förut. Jag saknar det så otroligt mycket, för du är verkligen en grym person, som betyder sjuk mycket för mig, du är någon jag verkligen inte vill förlora. Jag älskar dig som jag alltid gjort och det vet du, vad som än händer så finns jag för dig bror, puss. ♥


Anton♥

tog första bilden jag hitta i datan, orka inte leta :*

/josefin

I want you to think I'm beautiful.

Heej, världens tröttaste tjej nu verkligen. ska fan sova nu. Ärligt talat så har jag aldrig hatat skolan så mkt i hela mitt liv som jag gör just nu, verkligen! men i allafall idag efter skolan förljde jag med Josse till stallet och jag red på Ramona och Josse på Atena. det var lite myspysigt, men kallt! BLÄ, inte speciellt taggad till att åka skridskor på Onsdag heller, gaah! men vi hörs väll snart igen!
 
Me today!


Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag.

Heejj, titta nyss klart på 'jag saknar dig' och åt upp en fet skål med chips. miimms! I morron bitti är det musik prov som jag inte har kunnat plugga på, såå det kommer gå åt helvete... men sånt är livet antar jag. Amanda har inte heller pluggat, så vi får vara dåliga tsm som tur är. då slipper jag känna mig så ensam. men time for bed now så jag orkar upp i morron. Godnatt.


v. 4

Måndag: Ta hela stallet efter skolan, Alva följer med, hon rider Ramona åt mig medans jag rider Athena åt Regina.
Tisdag: Tandläkaren..
Onsdag: Rida, ev. blir det träning. Sen sover jag kvar hos Regina.
Torsdag: Prao, först fixa hemma hos regina sen med henne till Sickelsta Ridskola.
Fredag: Ingenting planerat.
Lördag: Ingenting planerat.
Söndag: Ingenting planerat.

bjuder på bilderna på mig..



two year

 

älskar den här bilden!

första bilden är tagen på provridningen 1 november 2009 och andra är tagen på en träningstävling 1 november 2011. Man kan inte tro att det är samma häst och samma ryttare, men det är ju det!

 

/josefin


grymt med fridolf <3

Kom typ nyss hem från fanny har haft det grymt med henne, vi va ner till marieberg också, hon bor ju mitt emot så.
Fick med mig två par knästrumpor, ett nagellack, lösnaglar, 3 ansiktsmasker och i set med neon/limegröna benlindor.

Fanny och jag har mest nördat dator och lana spela.se.. hahah
Idag har vi kollat på film typ.

bjuder på några bilder från igår. :)


omg

haha smaka på hästkött nyss för första gången på sjukt länge, och det är sjukt gott!

Bara för jag gillar hästar så kan jag ju äta det, hur skulle jag annars kunna äta ko? gillar ju dom också liksom.. :)


om sanningen ska fram, vill du ligga med mig då?

tja. kom nyss in från stallet med med mamma. och dog lite nere i stallet, mamma ba:

mamma- Jag tror det ligger en snopp på gösselstacken!
jag- va?
mamma- ja, där!
jag- eh mamma, det är en morrot...
mamma- oj jaha.
ja- har du någonsin sätt en orange snopp?!
mamma- neej, tänkte inte på det. 
HAHAHAHA guud!
men vi hörs senare, hejdå!


Jag vill ha dig baby!

Tjee. haft ont i magen hela äckel dagen, fast har ändå haft humöret uppe lite grann. he-he. men åkte in till marieberg förut idag och shoppa lite kläder och prylar. Ska snart sova, skit trött.
lite bilder på köpet!
jag just nuu

jag skulle ge dig allting du pekar på, men bara när du inte hör vågar jag säga så.

image description
image description
image description
image description

rösta på min fina ponny

Årets Häst 2012

min sötnos

/josse

se på mig jag kan aldrig bli så perfekt och fin, som dom nog vill ha mig.

godmorgon. vaknade nyss, och var på  värsta depphumöret, ont i huvet har jag också.
så är jag sjukt sur på min lillebror som springer och skriker utanför mitt rum.. riktigt kul morron. fast nä.
men ska i allafall försöka få upp humöret genom att äta lite chocklad, hehe!
Och där vart min lillebror tyst... och däär börja han igen. nu orkar jag inte skriva något mer, hejdå.


There's gonna be a better way, one day.

Heejj, mysig eftermiddag med massa mummsigt. ouush, känner mig typ 884737020 kg tjockare just nu, hehe! och så känner jag mig rikare också och jätte trött. blev typ jätte sugen att se på 'jag saknar dig'. fick bara lust att gråta lite, desutom tycker jag den är bra. hehe! har haft det ganska bra idag i allafall. men har lite så här panik för att på måndag morgon ska vi ha musik prov och så glömde jag lappen som man vet vad man ska plugga till. duktigt tjej!

15 saker om mig, typ

1. Det värsta jag vet är när folk smaskar.

2. Jag ÄLSKAR cheesecake..
3. Jag är mörkrädd.
4. Jag känner av andar och sånna saker.
5. Jag är lättskrämd.
6. Jag ska flytta till fosterfamilj.
7. Jag går runt och tänker på olika sätt att ta självmord.
8. Jag stör mig på folk i min ålder som tror dom är coola när dom röker och dricker.
9. Jag är beroende utav fanta.
10. Jag tar åt mig av saker jättelätt..
11. Jag hatar mig sjävl.
12. Jag älskar att fota men gör det sällan.
13. Jag blir svartsjuk jättelätt..
14. Varje dag ser jag olyckan med Miller 13nov 2009 framför mig.
15. Hela dagen fredagen den trettonde november tjugohundranio sa jag att fredagen den trettonde var min turdag, ända tills jag kom hem och skulle rida, när miller blev påkörd.

älskar dig mest bästavän ♥

vi livet ut gumman ♥
/josse

förlåt
Dålig bloggning men hade glömt lösenordet till bloggen.. heheh
Har iaf inte hänt så mkt i mitt liv sen sist.
I måndags och tisdags var jag med Alva hemma hos henne. I onsdags red jag, red ut på min piggelinoponny. Igår var jag med Amanda, och idag följde jag med Alva hem och firade henne, med hennes släkt. Hade med kameran till skolan i onsdags också så har lite bilder. I morgon drar jag till Fanny.
har fler bilderrr, om ni vill ha?
/josse

Ska vi göra något äckligt, baby?

Drar till skolan snart! ska bli intressant vad jag får i present av alla godinagar. hihu!
jag just nu, riktigt vacker.. *host*

YEAH

14 bast nu! yeah. sov morgon idag också, hihu!
oj, en liten blondin.

Sometimes is hard to follow your heart.

Haihai. segdag.se typ. verkligen jätte seg, men något kul hare väll hänt som jag inte kommer på just nu, ihih. Men i morron fyller jag år 14 bast snart då! :) ska plugga lite engelska nu, usch. hejdå.

It's okay not to be okay.


Don't tell me if I'm dying cause I don't wanna know.

Helluu! skolan i dag har vart fett flum, ihih. på idrotten så tog vi kort när vi spela pingis hahah. gud... efter bilden och matten så gick jag Amanda, Josse och Tuva och käka pizza på grillen. fett gött asså! Sen så kom jag inte ihåg. men efter skolan i allafall så följde jag med Amanda hem, vi bakade muffins som smakade jätte äckligt ahahh KINGARNA PÅ ATT BAKA??! sen så gick vi upp och flumma sönder i hennes säng. (ehehe misstolka inte!) men riktigt kul i allafall. just nu sitter jag ny duschad och får damp på min dator. ska försöka komma i gång att plugga lite svenska ock Kemi. fast vette fan vad vi har för läxa i Kemi. :s upss... aja hejdå!
image description 
söt bild på mig från matten... ;)


Mannen vi ber till han bara jävlas med oss.

Hejjj. kom nyss upp från stallet. Dagen jaa, kanske inte lika bra som igår, men fortfarande bra. efter skolan så följde josse med mig hem igen. vi gjorde inte så mkt mest lyssnat på musik typ heheh. men ska draao, hejdå.


With the big fake smiles and stupid lies While deep inside you’re bleeding, No you don’t know what it’s like When nothing feels alright. You don’t know what it’s like to be like me.

tjeeee.
wiihuu, spotify har fått damp... så måste lyssna på youtube FML.
skulle bara länka Caspers blogg hahah http://casperaskerud.blogg.se/.
byebyeee.
image description

People can you hear me don't be afraid, there's always be a better way.


One day we gonna find our way home, Cause angels are not meant to walk alone.

Tjatja biitchees!
Idag har jag varit på strolande humör faktiskt :D hihu. vet inte varför, just idag så har det kännt som att allt faller på plats på sätt ovis. hihi. Efter skolan så följde josse med mig hem och vi bakade och rockade loss i köket, woho! hihihi och dog lite av garv när josse satte i halsen Hahahaha, och när josse skrämmde livet ur mig så jag tappa min apelsin på golvet. :( HAHA! men vi hörs :*

FUUU

hade skrivit ett aslångt inlägg, sen så försvinner allt! fml </3



Everyone around me thinking I'm gone crazy, but I don't care what they say I'm in love with you.




Även den djupaste smärtan har en mening.

godkväll. ska lägga mig tidigt i kväll eftersom att i morron bitti är det slut prov som gäller. hihu. och idag är det 5 dagar kvar tills jag blir 14 bast, Wohooo! nu börjar livet! nä men jag vet inte. men nu somnar jag snart, så ska väll läsa igenom lite provet alldså, ställa klockan och sånt. och föresten. orkade aldrig städa mitt rum som jag sa att jag skulle göra. så det frå bli i morron ist, godnatt!

att jag aldrig kan välja rätt,


Sometimes I really miss you...


Do you have to make me feel like there is nothing left of me?

Helluu people.
just så kollar jag på lite kläder och läser igenom lite saker till grönt kort. I morron ska jag upp i tid och kl 10.30 ska jag göra slut provet. just nu känns det som att det kommer gå åt helvete, rent ut sagt. hähä. Man får väll hoppas på det bästa i allafall. (: Så sitter jag ocg funderar på om det finns några bra filmer jag kan titta på ikväll. Men sen när jag är klar och sånt så ska jag i allafall städa mitt rum. See ya!

det var du och jag det skulle vara.

hej, internet har inte fungerat,däför jag inte har bloggat. gen har vart chill, va i sn en jag hem,hade typ migrän och va helt yr så kunde knappt gå.. Sen har jag mest legat i sängen o halvsovit o smsat. Känner för att duscha nu, så ska nog göra det innan allt bra på tvn börjar.. Imorn är de fredag den 13.. fml typ. Min otursdag. Ska till pappa fåse vad jag gör där. Ska iaf va med Emelie och vill iväg till stallet också. Aja inget att blogga om så blir kort idag.. byebye

Ge oss en chans vi kan lära av varann.

Helluu. Sitter och lyssnar på musik på högsta volym. hihu. älskart! men ska snart ut till stallet tror jag, om det inte är klart där annars så hoppar jag in i duschen och duschar. sen ska jag plugga lite grönt kort, not fun! :/
men men, det måste ju göras så det är bara att bita i hop. Byebye.


muppbild, bjuder osv.

fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,fml,

jag tänker glömma allt ni sagt, jag ska sluta gå i takt. Era drömmar dom har aldrig handlat om mig.


Yes I know he's not the only guy in the universe, but he's the only one that matters.

Kläder som jag vill ha som jag nog kommer på i present eller så beställer vi dom bara, yeah!

Trying to forget someone you love, is like trying to remember someone you never met.

Hej, jobbig dag i skolan, jaao. satt och sov på idrotten och glodde på bilden också. men på matten, piggnade jag till lite. efter matten stack jag, Josse och Amanda till Grillen och käka pizza och kebab mummsigt. Sen har resten av dagen inte varit så intressant. Kom nyss ut ur duschen, sitter och sitter och smsar. Ska snart smörja mina ben. sen ska jag bara ner och dricka, sen ska jag lägga mig, ÄNTLIGEN. SÅ himla trött ju. HÖHÖ.
Världens finaste bild på mig och Didrik haha.

We made it all this way.

så nu ska jag sova är sjukt trött, Godnatt.
jag och min ponny Didrik ♥

Det var någonting som fastna på mig, nått som aldrig helt försvann.

Hej. jobbig dag i skolan idag, redan trött på skiten! Har haft ont i huvet hela dagen, ont i magen då och då och har varit på allmänt dåligt humör. Så glömde jag mitt smink i skolan och så har jag mens. FML. Josse följde med mig efter skolan och vi gjorde inte så mkt baka kladdkaka och sånt. FÖRLÅT JOSSE FÖR ATT DU FICK HÖRA PÅ MINA UTTBROTT! :( Haha, men så var mormor och janne här en stund och jag trode jag skulle skämmas ihjäl på riktigt. hähä... näähä, ska hoppa in i duschen in nu se you later.

School..

I morgon börjar skolan igen efter lovet, är inte pepp alls..
Just nu för tillfället mår jag bara S K I T.
Ska försöka tänka på andra saker än det som får mig nere, och jag måste tacka mina underbara vänner för att ni ställer upp för mig, ni betyder sjukt mycket ska ni veta!



kyss/josse

Ramona ♥

Det får räcka, hon är mitt allt så är det, så ni icke häst intresserade får stå ut med henne ibland. ;)

This is me.

Tjena.
det är jag som är Alva ja. Jag är 13 år men jag fyller 14 om 10 dagar. Mitt liv ja, det är ju det ni kommer få läsa om och man kan ju säga att det finns några hål i det som inte är så himla roliga, saker som förstörde en del av mig själv. men det finns och riktigt roliga saker i det, det lovar jag! men jag bor en bit utan för Askersund med min familj. vi har 6 st hästar, ett antal många höner och typ 4 katter. 3 sjukt jobbiga syskon har jag också. Men ni kommer få veta mer om mig och Josse om ni fortsätter följa den hära bloggen. Så hoppas jag att ni kommer göra det. :)
men vi hörs gott folk!
lilla jag på bild!

amen tjenare!

Me on the pic.

 

Mitt namn är Josefin Blomberg, är född sommaren 1998. Jag gilar och fota har en Canon eos 50d med tillbehör, sen gillar jag även att hålla på med hästar. Har tre stycken hästar men bara en jag träffar, rider och håller på med. Hon är född. 1997, har utbildat henne själv med hjälp utav bästa Regina!

Jag bor just nu på lite olika ställen pga privata skäl, just nu bor jag hos min moster.

min stjärna ♥

 


RSS 2.0